info@mokervastgoed.nl

VERKOCHT - Jan Steenstraat 15 te Sliedrecht

Fraaie en gezellige eengezinswoning middenin het centrum van Sliedrecht met zeer diepe tuin (16 m.) op het zuiden! Deze woning meet maar liefst circa 95 m² en is voorzien van een dubbele berging. De karakteristieke woning beschikt over maar liefst 141 m² eigen grond en is door de jaren heen goed onderhouden. Het object beschikt over drie volwaardige slaapkamers en biedt bijzonder veel bergruimte middels de knieschotten en de kelder. Heeft u altijd in een jaren '40 woning willen wonen, middenin het centrum van Sliedrecht? Schroom niet om een kijkje te nemen!

- Indeling

Begane grond
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De gehele begane grond is afgewerkt met een sfeervolle laminaatvloer en glasvlies behangen wandafwerking. De ruime doorzonwonkamer wordt als sfeervol doch licht ervaren. De voorzijde is voorzien van een rolluik en de achterzijde van een zonnescherm. De totale woonkamer (inclusief woonkeuken) meet circa 30 m².

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de royale open keuken. De grijze keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten; koel-/vries combinatie, keramische kookplaat met afzuigkap en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer is de riante trapkast (met groepenkast) te bereiken.

Vanuit de keuken bereikt men het achterportaal met toegang tot het toilet (geheel betegeld) en de achtertuin.

Achtertuin
De royale achtertuin is maar liefst 16 meter diep en is door de zuidelijke ligging bij uitstek geschikt voor zonliefhebbers. De tuin is grotendeels voorzien van terrastegels en derhalve zijn er meerdere zithoeken gerealiseerd. Door de groene uitstraling van de tuin wordt de tuin als rustgevend ervaren. Verder is de tuin voorzien van een dubbele berging (11 m²) met elektra.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder. De gehele eerste verdieping is voorzien van een sfeervolle laminaatvloer en behangen wandafwerking.

De ruime badkamer (circa 2,19 m. x 2,26 m.) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en toilet.

De afmetingen van de slaapkamers zijn als volgt:
Slaapkamer I, afmeting circa 3,85 m. x 3,25 m., is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en dakkapel.
Slaapkamer II, afmeting circa 2,38 m. x 3,79 m.,, is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel.

Tweede verdieping
De voorzolder, voorzien van vinyl vloerafwerking, beschikt over bijzonder veel bergmogelijkheden middels de knieschotten. Op de voorzolder bevindt zich de CV-ketel (Intergas, 2004). Aansluitend bevindt zich de derde slaapkamer (afmeting circa 2,34 m. x 2,18 m.).

- Bijzonderheden
- Bouwjaar 1940;
- Woonoppervlak circa 95 m²;
- Perceelgrootte 141 m²;
- 16 meter diepe achtertuin;
- Dubbele dakkapel;
- CV-ketel Intergas, 2004;
- Oplevering in overleg.

© Copyright Moker Vastgoed 2018.