info@mokervastgoed.nl

Te huur - Industrieweg 4 te Sliedrecht

Diverse kantoorunits vanaf 30 m² in een representatief bedrijfsverzamelgebouw met voornamelijk bedrijven actief in de repro-business. De kantoren zijn gelegen op de derde verdieping van het gebouw en beschikken over een gebalanceerd klimaatbeheersingssysteem en bijzonder veel lichtinval door de grote raampartijen. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

 

Locatie:

Het object is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein te Sliedrecht tegenover het inconische gemeentekantoor. Het object is gelegen nabij de markante straat de Merwestraat (voornamelijk woningen). In de nabije omgeving van het pand bevinden zich tevens diverse, grootschalige bedrijven zoals; Van Beest, Van Vliet, IHC en Van den Herik.

 

Afmetingen:

-              Kantoorruimte  : vanaf ca. 30 m²;

 

Parkeren:

Gratis openbare parkeergelegenheid voor de deur.

 

Bestemming:

Het pand is bestemd voor:

-              dienstverlening;

-              kantoren.

 

 

Voorzieningen/specificaties:

-              gebalanceerd klimaatbeheersingssysteem;

-              toegang tot de gedeelde toiletgroep;

-              toegang tot de gedeelde pantry;

-              vloerbedekking;

-              systeemplafond met verlichting;

-              eventueel gemeubileerd te huren.

 

 

Reclamevoering:

Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

 

Servicekosten:

Nader overeen te komen.

 

Huurperiode:

In nader overleg.

 

Huurbetaling:

Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

 

Huurverhoging:

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld 17-09-2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 2-10-2012 aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

 

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

 

Omzetbelasting:

De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

 

Oplevering:

In overleg.

 

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

© Copyright Moker Vastgoed 2018.