info@mokervastgoed.nl

Groeiend tekort aan vrije sector zorgappartementen

maandag 10 september 2018 - Er is een groeiend tekort aan vrije sector zorgappartementen in Nederland. Nu is er een tekort van 32 duizend appartementen, dit zal toenemen tot circa 52 duizend in 2040 als er niet wordt bijgebouwd. Dit blijkt uit onderzoek van vastgoedadviseur CBRE.
Er is een groeiend tekort aan vrije sector zorgappartementen in Nederland. Nu is er een tekort van 32 duizend appartementen, dit zal toenemen tot circa 52 duizend in 2040 als er niet wordt bijgebouwd. Dit blijkt uit onderzoek van vastgoedadviseur CBRE.
Lees verder

Moker Vastgoed gaat langdurige, kwalitatieve samenwerking aan!

maandag 14 mei 2018 -
Moker Vastgoed gaat langdurige, kwalitatieve samenwerking aan met een gerenommeerde ontwikkelaar op het gebied van zorgvastgoed. Uitgangspunt is een strategisch samenwerkingsverband met als doel om elkaar te versterken bij de ontwikkeling van (grootschalige) zorgcomplexen door het hele land. Later meer!
Lees verder

Moker Vastgoed neemt beheer tiental objecten over!

vrijdag 20 april 2018 -
Moker Vastgoed neemt het beheer (op alle facetten) van een tiental objecten in Zuid-Holland van een belegger over. Wilt u ook het beheer van vastgoed uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op!
Lees verder

Realisatie kleinschalig zorgcomplex

maandag 19 maart 2018 -
Moker Vastgoed is druk doende met de realisatie van een kleinschalig zorgcomplex in Noord-Brabant in samenwerking met Duurzame Zorg. Door het scheiden van wonen en zorg liggen er op de zorgmarkt bijzonder veel kansen. Benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op!
Lees verder

Kadaster registreert minder woningverkopen!

dinsdag 20 februari 2018 -
Het Kadaster heeft in de eerste maand van dit jaar minder woningverkopen geregistreerd. In totaal werden 16.035 woningen op een andere naam gezet. In vergelijking met dezelfde maand een jaar eerder is sprake van een daling van 3,1 procent, meldt het Kadaster maandag. Als wordt vergeleken met december 2017 gaat het om een daling van 39,3 procent. Het Kadaster registreert de transacties van bestaande koopwoningen op het moment dat de notaris deze bij het register laat inschrijven. Dat is dus het moment van eigendomsoverdracht waarop de koper eigenaar wordt van de woning. Vergeleken met januari vorig jaar ziet het Kadaster alleen de verkoop van hoekwoningen stijgen. Het gaat om een toename van 0,7 procent. Bij appartementen werd een daling van 6,0 procent geregistreerd. Het aantal geregistreerde hypotheken nam in januari 2018 met 2,0 procent af ten opzichte van januari 2017, van 24.580 naar 24.083.
Lees verder

Moker Vastgoed staat stichtingen bij bij het herbestemmen naar zorgwoningen!

maandag 8 januari 2018 -
Moker Vastgoed is een samenwerkingsverband aangegaan met een stichting ten behoeve van het herbestemmen van objecten naar zorgwoningen. Moker Vastgoed zal hierin een consulterende rol vertolken en de zorginstelling in een later stadium begeleiden met het beheer van het object. Wordt vervolgd!
Lees verder

Moker Vastgoed breidt haar activiteiten uit!

donderdag 7 december 2017 -
Moker Vastgoed breidt haar activiteiten uit en zal per volgend jaar het investment consultancy verzorgen voor haar cliënten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Lees verder

Moker Vastgoed neemt 17 woningen in beheer!

zondag 5 november 2017 -
Moker Vastgoed neemt 17 woningen in beheer in de regio Drechtsteden. Het betreffen zowel appartementen als eengezinswoningen en zullen op commercieel, juridisch, technisch, financieel, administratief en contractueel gebied worden beheert. Wilt u ook uw portefeuille onderbrengen bij een professionele partij? Informeer naar de mogelijkheden!
Lees verder

Dit is de oplossing voor de blinde vlek van accountants van woningcorporaties

vrijdag 18 november 2016 -
Sinds de Woningwet 2015 in werking trad, staan woningcorporaties voor een grote uitdaging. Zij moeten verantwoording afleggen aan het Rijk over de juistheid en volledigheid van hun totale aantal verhuringen, inclusief verhuur via derden. Maar hoe kan je die informatie controleren? 
Lees verder

Met de iPad tijdelijke contracten op locatie ondertekenen

vrijdag 18 november 2016 -
Huurders willen geen papieren contracten meer. Vraagt u nog steeds huurders om uw contracten op papier te ondertekenen? Met het printen, scannen of per post versturen van contracten haken veel huurders af. Ondertekenen.nl heeft hier een oplossing voor.
Lees verder
12

© Copyright Moker Vastgoed 2018.