info@mokervastgoed.nl

Aanbod

  • VERHUURD - Rembrandtlaan 5 te Sliedrecht

    Winkelruimte met gratis openbare parkeergelegenheid voor de deur, gelegen langs de doorgaande weg in het centrum van Sliedrecht. De winkel beschikt over een frontbreedte van ca. 5,60 meter, een kantoorruimte en een magazijn met loopdeur aan de achterzijde (optioneel).
  • Te huur - Industrieweg 4 te Sliedrecht

    Diverse kantoorunits vanaf 30 m² in een representatief bedrijfsverzamelgebouw met voornamelijk bedrijven actief in de repro-business. De kantoren zijn gelegen op de derde verdieping van het gebouw en beschikken over een gebalanceerd klimaatbeheersingssysteem en bijzonder veel lichtinval door de grote raampartijen. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
  • VERKOCHT - Jan Steenstraat 15 te Sliedrecht

    Fraaie en gezellige eengezinswoning middenin het centrum van Sliedrecht met zeer diepe tuin (16 m.) op het zuiden! Deze woning meet maar liefst circa 95 m² en is voorzien van een dubbele berging. De karakteristieke woning beschikt over maar liefst 141 m² eigen grond en is door de jaren heen goed onderhouden. Het object beschikt over drie volwaardige slaapkamers en biedt bijzonder veel bergruimte middels de knieschotten en de kelder. Heeft u altijd in een jaren '40 woning willen wonen, middenin het centrum van Sliedrecht? Schroom niet om een kijkje te nemen!

© Copyright Moker Vastgoed 2018.